kontakt os

Kontakt os i dag for en GRATIS prøvetime på alle vores hold og få startet din eller din families dansedrøm

+45 40 96 29 13

 

E-mail

kontakt@jdsholstebro.dk

Ring til os

+45 40 96 29 13

CVR

33832419

Bestyrelsen

Formand

Earle Williamson

Næstformand

Erik Carstensen

Kasserer

Bente Jensen Due

For at læse Forenings Vedtægter Klik Her

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan kan jeg tilmelde mig en prøvetime?

Vi har altid en gratis prøvetime på alle vores hold. I er velkommen til at skrive eller ringe til os, hvis I er i tvivl om hvilken hold passer bedste til dig/jer

Hvordan kan jeg betale for danselektioner?

Igennem vores tilmeldingssystem “Klub Modul” kan du betale med Visa, Mastercard, Dankort og MobilePay

Skal jeg betale for en hel sæson?

Når man tilmelder sig et hold, er det for en hel sæson. Man kan enten betale hele sæsonen ved opstart eller dele betalingen i 3 rater, som betales henholdsvis i september, december og marts. Man finder flere oplysninger under “General Information” under “Holdplan og Tilmelding”

Kan jeg tilmelde mig et hold midt i sæsonen?

Man kan sagtens komme ind på et hold midt i en sæson. Hvis man har brug ekstra træning for at indhente undervisningen, som holdet har lært indtil, tilbyder vi privatundervisning sammen med vores instruktører mod ekstra betaling per gang.

Skal jeg have en dansepartner?

Man behøver kun at have en partner med på vores voksne hold. Uanset om det er på voksne eller børnehold kan man med fordel tage en ven/veninde med, så man ikke føler sig alene, når man starter.

Skal jeg have dansesko før jeg kan starte med at danse?

Når man kommer for første gang, er det ikke nødvendigt at have dansesko. Hvis man tilmelder et hold for en sæson, anbefaler vi at investere i et par dansesko, da danseoplevelsen er meget anderledes, når man har det rigtige udstyr.

Hvad skal jeg have på til danselektioner?

Der er ikke nogen restriktioner, angående hvad man skal have på. Det eneste vi anbefaler er, at det er nogle tæt siddende behagligt tøj som man kan bevæge sig i.

Kan mennesker med fysiske handicap tilmelde sig dansehold?

Vores hold er åben for alle, uanset hvad deres fysiske kapacitet er. Danseoplevelsen er vigtig for alle på holdene. Hvis man har brug for ekstra opmærksomhed fra instruktøren pga. af et handicap, er det en gode ide at tale med os på forhånd, så vi kan finde den bedst mulige løsning, som giver alle den bedste danseoplevelse.

Dans som ingen andre

Share This